hirdetés

Robert Kubica nagyon szeretne visszakerülni a Forma-1-be. Ezért pedig versenyenként 1 millió eurót azaz 300 milliót is szánna. Az ex pilóta mint ismeretes egy rali versenyen vesztette el egyik kezét, amit sikeresen visszavarrtak az orvosok.
kubicaAz már köztudott, hogy egyedül a Williams-istállónál van még szabad hely a jövő évi Forma-1-es idényre, de ők már korábban bejelentették, hogy nem fogják elkapkodni a döntést, és csak 2018-ban hozzák nyilvánosságra, hogy ki lesz Lance Stroll csapattársa.
Robert Kubica már jelezte, hogy ő szívesen élne a lehetőséggel, és 76 nagydíjjal a háta mögött 2011 óta először újra rajthoz állna.

A lengyel pilóta azóta raliversenyeken is bizonyított, de karrierjét több baleset és sérülés is hátráltatta, mígnem az utóbbi hónapokban már egyre többször tűnt fel a Forma-1 közelében, mint tesztpilóta.

A legújabb hírek szerint Kubica annyira szeretne visszatérni, hogy hajlandó lenne 1 millió eurót fizetné versenyenként. Összesen hét futamra gondolt, és azon próbálná meg kiérdemelni a bizalmat a szezon többi részére is. Ez ugye, összesen hétmillió eurójába kerülne.
Kubica riválisa a posztért egyébként az orosz Szergej Szirotkin.