hirdetés

Valószínűleg soha nem voltak még ennyien NB III-as meccsen, mint hétvégén a Csepel–Fradi II találkozón. Több mint tízezer Fradi-ultra kísérte le a klubot és lelkesítette. Külföldi drukkerek is kísérik a fradistákat. A régi szép időkben látott ilyet a ma már picit elavult Csepel Stadion, de a Groupama Aréna is bajnokin ennyi hazai drukkert nemigen látott még, de debreceni Nagyerdei Komplexum is csak ámulna és bámulna. Az ultrák mindezen tömeget üzenetnek szánták. 

csepel-fradi nb3-index

Mintegy nyolcezer Ferencváros-szurkoló ment ki Csepelre, ahol a helyi, egykor szebb napokat látott NB I-es klub a Fradi második csapatával játssza a bajnokit – igaz, most csak a harmadosztályban.

A ferencvárosi ultrákon kívül az osztrák Rapid Wien és a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC. szurkolói is elkísérték a zöld-fehéreket.

A szurkolók a nem hétköznapi tiltakozással azt akarják elérni, hogy a Groupama Arénába belépéskor szüntessék meg a vénaszkenner használatát, és ezzel üzentek a Fidesz alelnökének, a párt igazgatójának és az FTC elnökének egy személyben.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a héten azt nyilatkozta, nem változtatnak a beléptetés gyakorlatán. Mint az Index megjegyezte, szombaton az FTC Puskás Akadémia elleni meccsén csak 4865-en voltak.

(Fotó: Index)