hirdetés

Az MDF egykor szebb napokat látott elnöke Dávid Ibolya ismét nagy bajban van. Most hűtlen kezelés miatt nyomoznak a rendőrök a pártnál történt fura kifizetések miatt. Gyanúsított még nincsen, de a párt úgy tudjuk fiktiv számlák alapján fizetett súlyos százmilliókat az egyik legnevesebb politikai kutató cégnek.

dávid ibolya

Hamarosan gyanúsított lehet megint a volt igazságügy miniszter asszony Dávid Ibolya. Alig csitultak az MDF ex elnöke körül a büntetőeljárások, most újabb ügybe keveredhet bele. A BRFK ugyanis hűtlen kezelés és sikkasztás miatt nyomoz, mert az egyik neves politikai elemző és kutató cégnek súlyos százmilliókat fizetett ki az MDF. Az ügyben így nemcsak a párt szebb napokat átott elnöke de a politikai kutató cég vezetője is besározódhat. Feltehetőleg ezen ügy miatt döntött úgy az ellenzék Budapesten, hogy a közismert politológust nem indítja az októberi önkormányzati választásokon.

Megkerestük Makai Zsoltot a párt utódjának a JESZ-nek a jelenlegi elnökét, aki udvarisan kitért a kérdésünk elől és azt mondta értesüléseinket sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja.