hirdetés

Bonyolódik az ismert Mulatós király és producer  Fásy Ádám és volt kollegája Joskó közti ügy. A producer ügyvédjén keresztül üzent és állítja: nem tartozik senkinek! Aki mást állít azt pedig jól beperlik. Az Esti Újság ilyet sosem írt, de a nemrég az Őssejt ügyben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Mulatós zene királyának a közleményét természetesen közhírré tesszük.

őssejt

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Fásy és ez a Joskó valamin összebalhézott és elszámolási vitájuk van. Úgy gondoljuk, hogy ezt a nézeteltérést a két zenésznek kell megbeszélnie, ha van alapja, ha nem. Bár azt nem írtuk, hogy tartozik Fásay. Tény, hogy Strasszer doktor nyilatkozott a Borsonline.hu-nak. Sajnos a közleményből nem derült ki, hogy akkor Strasszer ügyvéd úr azt mondta a lapnak, amit ott mondott ? Vagy nem is mondott semmit ? Sajnos azt sem tudni, hogy akkor ez a Joskó most megafonnal megzavarta a Fásy rendezvényt sem ? Mert ügye itt ez volt a hír nem az, hogy most ki kinek tartozik vagy sem.

Fásy Ádám Közleménye az alábbi. A bulvársajtóban felröppent híresztelésekkel szemben a tények a következők:

Fásy Ádám sem mint magánszemély, sem mint gazdasági vállalkozás tulajdonosa sem tartozik senkinek! –ugye több média felület is azt állította, hogy tartozik ennek a Joskónak vagy kinek. Mi mondjuk ilyet sosem írtunk.

Bármilyen ezen tényeket megkérdőjelező állításokért jogi úton fogja megvédeni igazát. A valótlan híresztelések miatt a jogi eljárásokat elindítottuk.

Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Bors című bulvárlap ugrik a valótlan információkra, ahelyett hogy meggyőződne azok igazáról, csupán botránykeltés céljából. Ez már csak azért is sajnálatos, mert a megalapozatlan hírt további bulvárportálok minden további nélkül átveszik. – írta közleményében Dr.Strasser Tibor ügyvéd, Fásy Ádám jogi képviselője