hirdetés

Újabb műtét vár az immár 100. életévében járó magyar származású hollywoodi filmdívára, egykori magyar szépségkirálynőre. Gábor Zsazsát rohammentő vitte a kórházba, ahol kiderült, víz került a sztár tüdejébe és mesterségesen fogják táplálni. Zsazsa nincs jól, nagyon nincs jól.

gabor-zsazsa

Az orvosok gyomorszondát ültetnek be a színésznőnek, akit hétfőn, két nappal 99. születésnapja után mentő vitt a Ronald Reagan volt amerikai elnök nevét viselő Los Angeles-i kórházba. Kilencedik férje, a német Frederic von Anhalt herceg elmondása szerint víz került a tüdejébe és lázas lett, miután túl sok nyál gyűlt össze gyűlt össze a torkában, és az otthoni gondozását végző személyzet már nem tudott segíteni rajta.

A 72 éves férj szerint a műtétre az elkövetkező napokban kerül sor, s mint mondta, aggódik, mert a beavatkozást altatásban végzik. A gyomorszonda segítségével mesterségesen fogják táplálni a hollywoodi dívát, Gábor Zsazsát. Egy 2011-es lábamputálás és több szélütés után Gábor Zsazsa már hosszabb ideje ágyhoz kötött, és nonstop ápolásra szorul.