hirdetés

Kesereg Zalatnay Cini. Nem vette elég komolyan a múltkori tárgyalását. Talán azért, mert valóban ártatlan, de ha ezt a bíróság előtt nem bizonyítja kellőképpen, mondhat akármit, újra elítélik. Ráadásul mint visszaesőt, ami nem azt jelenti, hogy sok kedvezményben részesülhetne és újra ott lebeg a feje felett a börtön árnyéka.

 zalatnay_zalatnay_net(1)

Zalatnay most döbbent rá, hogy megint nagy bajban van. Megint egy büntetőügy, megint kölcsönök, s megint milliókról van szó. Ráadásul a mostanit sem fizette vissza. Hasonló ügy miatt már ült éveket a popdíva, de aligha akar visszakerülni.

Továbbra is azt vallom, hogy nem lett volna szabad elfogadnom a szívességet, amely egy autó lízingbefizetése volt 500 ezer forint értékben úgy, hogy ott sem voltam. Azzal adták, hogy “majd ledolgozod a közös együttműködés jegyében  – árulta el a HOT! magazinnak adott interjújában Zalatnay Cini.

 

a sztár azt sem titkolja, hogy a Csillagszem Alapítvány vezetőjével, Abonyi Mónikával sosem volt barátságban. Álítása szerint a hitelező és most sértett nő kereste meg, hogy szereti Cini dalait, azokon nőtt fel.

Mindenki így kezdi, és ettől én mindig “elájulok”. S azt hiszem teles mértékben igaza van Frenreisz Karcsinak: fel kellene már végre nőnöm. – mondta szomorúan Cini.

 

( Fotó: zalatnay.net )