hirdetés

Bajban VV Viki. Állítólag hamis telefont adott el egy férfinak a tatai származású valóságshow-szereplő. Emiatt fel is jelentették és most magyarázkodhat. Legalábbis ezt állítja az átvert vásárló. Vikinek nem ez az első fura telefonos ügylete. 

VV Viki

Feljelentette egy férfi az RTL Klub Való Világ című reality-showjának játékosát, VV Vikit. A Blikknek a férfi elmesélte, hogy feladott egy telefoncserére vonatkozó hirdetést, erre jelentkezett a nő azzal, hogy van egy hibás, de még garanciális csúcskészüléke, amelytől 40 ezer forintért megválna. Az adásvételre VV Viki a férfi szerint már sötétben érkezett, az autójában pedig nem működött a világítás, és azt is közölte, hogy nagyon siet. A férfi csak akkor vette észre, hogy egy ócska hamisítványt kapott a beígért Samsung Galaxy 5 helyett, amikor otthon tüzetesebben szemügyre vette a készüléket. A hozzá adott garancialevélen pedig egy olyan karcagi cég pecsétje szerepelt, amely már két éve megszűnt.

A nő azaz VV Viki soha többé nem vette fel a telefonját a reklamáló férfinek, aki a rendőrségen tett feljelentést csalás miatt.

Ugyanez a tévéből ismert személy tavaly is bajba került, egy hasonló telefonügylet miatt, igaz akkor egy lopott iPhone-t adott el egy férfinek hetvenezer forintért, amit aztán a rendőrség elkobozott a vevőtől.