hirdetés

Néhány héten belül vádat emelhetnek az ismert celeb VV Fanni azaz Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László ellen. Bár konkrét bizonyíték a gyanúsított ellen nincs és az áldozat sem került elő, nem lesz könnyű feladata sem a bíróságnak sem a védelemnek.

 

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. A házi őrizetben lévő férfi továbbra is kitart amellett, hogy nem ölt meg senkit. Néhány héttel ezelőtt a nagybátyján keresztül azt mondta a Borsnak, hogy vállalja a következményeket a tetteiért.

Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog. Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától, és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet – közölte a gyanúsított.

Tény kérdése, hogy a gyanúsított férfi ellen nincs bizonyíték a gyilkosság tekintetében. Ráadásul az áldozat holtteste sem került elő, ami igencsak megnehezíti a bíróság döntését. Nemrég épp egy hentes lett felmentve, aki a vád szerint nejét darabolta fel, de az asszony holtteste nem került elő. Így a vádlott férj az elsőfokú ítélet után szabadon távozhatott.