hirdetés

Dárdai kirepítette játékosát, amiért verekedett. Állítólag rátámadt egy vita hevében csapattársára a tehetséges tunéziai középpályás, ezért elküldték Änis Ben-Hatirát a Herthától. Azonban a renitens játékost rögtön le is igazolta a Frankfurt.

Ben hatira-AFP

Verekedés miatt küldték el a Hertha BSC-től a hétvégén Änis Ben-Hatirát, aki hétfőn az Eintracht Frankfurt futballistája lett. A tunéziai származású, berlini születésű játékos szombaton a csapatbuszon – miközben hazafelé tartottak a brémai bajnoki mérkőzésről (3–3) – összeveszett klubtársával, Mitchell Weiserrel, és a vita hevében tettlegességre ragadtatta magát. A jármű első felében ülő vezetőség nem hallotta a szóváltást.

Ben-Hatira vasárnap tájékoztatta az incidensről Dárdai Pál vezetőedzőt, mire a magyar szakember irodájába hívatta az érintetteket, továbbá a nyolcfős csapattanácsot. A megbeszélés során a felek arra jutottak, hogy a 27 éves középpályás távozik a Herthától.

Bruno Hübner, az Eintracht sportigazgatója közölte, hallottak az esetről, és bíznak benne, hogy Ben-Hatira él náluk az újrakezdés lehetőségével.