hirdetés

Alighogy januárban megszületett a gyermeke Janet Jacksonnak, most bejelentette, hogy különválik katari férjétől Wissam Al Manatól.

janet jacksonJanet Jackson és férje, Wissam Al Mana 2010-ben egy hotel megnyitóján ismerkedett össze. A katari üzletember röviddel ezután megkérte az énekesnő kezét, és két évvel első találkozásuk után össze is házasodtak.

Tavaly pediog bombaként robbant a hír, hogy az ötvenéves Jackson várandós első gyermekével. Emiatt a popdíva félbe is szakította turnéját. Férje mindvégig mellette volt a várandósság alatt és úgy tűnt, boldogságuk nem is lehetne teljesebb. Ennek ellenére Janet most öt év házasság után és három hónappal gyermekük születését követően bejelentette, különválik férjétől.

Jól értesült források szerint a válás hátterében családi viszály állhat: az énekesnő anyja, Katherine nemrég megfélemlítés, manipuláció és rossz bánásmód miatt kért távoltartási végzést unokaöccse, Trent Lamar Jackson ellen. Míg Janet nagyon aggódott az asszonyért, férje úgy viselkedett, mintha nem érdekelnék a történtek. Az újdonsült anyukánál emiatt telhetett be a pohár. Pwersze az is lehet, hogy Jacksonnak a muszlim női élet nem igazán jött be.

A forrás azt is tudni véli, hogy a pár a válás ellenére jó igyekszik majd egyetértésben nevelni közös gyermeküket.