hirdetés

Hét éve volt az esküvője a két sztár műsorvezetőnek Tatár Csillának, a TV2 reggeli Mokka háziasszonyának és Gönczi Gábornak, az RTL klub Fókusz című műsora házigazdájának. A legtöbb problémát az okozta köztük, hogy más műszakban dolgoztak, hiába éltek együtt, a találkozásokhoz is időpontot kellett egyeztetniük. Csilla már el is költözött férjétől.

Tatár Csilla_Gönczi Gábor

A páros életében már volt egy mélypont, amin akkor sikerült túllendülniük, ezúttal viszont nem.

A TV2 sztárja és az RTL Klub Fókusz című műsorának házigazdája kilenc évvel ezelőtt, 2005 áprilisában ismerkedett meg egymással, Tatár Csilla unokatestvérének esküvőjén. Köztudott, hogy Gönczi Gábor a Smile Showtime Band együttes tagja, máig sok esküvőkön lépnek fel. 2007 nyarán a két tévés is oltár elé állt.

A konkurens tévécsatornáknál dolgozó pár házassága került már hullámvölgybe: 2010 őszén a sok munka miatt alig maradt idejük egymásra. A problémákat végül megbeszélték, és közös erővel rendbe hozták kapcsolatukat – ez most nem sikerült. Hangsúlyozták, nem egy harmadik fél miatt és békében váltak el útjaik. A Mokka háziasszonya egy albérletbe költözött a közös otthonból.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor úgy döntöttek, először és utoljára a Story magazinnak nyilatkoznak tönkrement házasságukról.

Ennek a műsornak mesélt korábban Tatár Csilla arról, hogy az időbeosztásuk miatt keveset tudnak találkozni: míg ő kora reggeltől dolgozik, férje az esti órákban indult munkába.

A férjemmel azt szoktuk csinálni, hogy kinyitjuk a noteszünket, és egyeztetünk. Ezt nagyon jól meg lehet szervezni, csak akarat kérdése – mondta akkor a 31 éves sztár.