hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy Mészáros Lőrinc, vagy épp a miniszterelnök veje, vagy netán a Vidi tulajdonosa  vagy a nemrég állami tízmilliárdokat elnyerő Szijj László követi-e a világhírű popdíva példáját és támogatja-e a koronavírus-járvány miatt otthontalanná vagy munkanélkülivé vált magyarokat ? Beyonce félmillió dollárral jótékonykodik, ami Mészáraosnak vagy Tiborcznak vagy a többi magyar milliárdosnak bizony fejenként sem fájna.

 

Beyoncé összesen száz embert támogat majd fejenként ötezer-ötezer dollárral. A támogatásért az énekesnő honlapján lehet jelentkezni január 7-én, és valamikor január végén derül ki, hogy kik részesülhetnek az adományból, írta a CNN.

Az énekesnő azt írta közleményében, hogy az Egyesült Államokban december 26-án ér véget a kilakoltatási moratórium, ezután kirakhatják otthonaikból azokat, akik nem fizették lakáshiteleiket vagy bérleti díjaikat. A járvány miatt sokan elveszítették a munkájukat, vagy megcsappant a bevételük, így a hiteleket sem tudják fizetni a családok. Az Egyesült Államokban a becslések szerint 9,2 millió bérlőnek van valamilyen tartozása.

Beyoncé nem először indított el segélyakciót a járvány ideje alatt. Alapítványa, a BeyGOOD feketék által tulajdonolt kisvállalkozásoknak adott pénzügyi támogatást, 250-en kaptak tízezer dollárt.
Májusban anyjával, Tina Knowles-Lawsonnal közösen Houstonban vírustesztelő állomást hozott lére, áprilisban pedig a Twitter főnökével, Jack Dorsey-val közösen ajánlott fel hatmillió dollárt a járvány gazdasági kárainak csökkentésére.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar nagyságok Mészáros Lőrinc, a miniszterelnök veje, vagy Garancsi István a Vidi és a Market tulajdonosa vagy épp Szijj László akit a külügyér yactoztatása után ismert meg a pornép mikor segíti meg a bajba jutott honfitársait hasonló módon mint Beyonce ? A felsorolt magyar milliárdosoknak fejenként sem kottyanna meg ez a félmillió dollár. Ráadásul Mészáros Lőrinc már máskor is nagylelkű volt, s reméljük most is valami nagy bizonyosságot tesz majd.

(csákány)