hirdetés

Vajna Timi sem Biden rajongó úgy tűnik. Szegény magyar leányka ugyanis amiatt aggódik, hogy több lesz-e így majd az adója. Legalábbis ez foglalkoztatja a posztjában a filmproducer özvegyét. De Timike hát te sajnálod a pénzed adóra, amit oly hosszú kemény munkával szereztél ?

 

A világ jelentős része Joe Biden győzelmével foglalkozik most, és így tesz Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye is, akiről lehet tudni, hogy amellett, hogy filmes terveket dédelget, sok időt tölt az Egyesült Államokban.

Így érintettként is hozzá tudott szólni a kérdéshez: az Instagramon negyedórája azzal posztolta történetként a Biden győzelmét bejelentő hírről készült fotót, hogy ráírta még:

„Remélem az én adómat nem fogod megemelni, haver”

Nos Timike aggodalmát nem értjük. Egyrészt mert a Vajna örökség kapcsán kiderült minden vagyon off Shore cégekben van. Nos Timike megnyugtatunk, ha ezt a NER barátaid nem mondták volna, ott nincs adó. Amennyiben törvényesen bejegyzett amerikai cégben adózna ex-Vajnáné, nos akkor sem kell nagyon aggódnia az adó miatt, kevesebb mint Magyarországon. Nagy kérdés, hogy Timike a TB-t hol fizeti ? Amerikában nem olcsó, egy középkategóriás biztosítás bizony 850-1100 dollár. Persze nem lennénk meglepődve, ha itthon lenne TB-je ex-Vajnánénak.

(ajtai)