hirdetés

A bíróság eljátszatta Bárdosi Sándor olimpikon állítólagos sértettjével azt a mozdulatot, amikor az olimpikon fejbe vágta egy cipővel. Mint ismeretes Lacza Ádám Illés a kempo szövetség elnöke emiatt jelentette fel a vádlottat még 2012.novemberében.

bárdosi

Bárdosinak a saját védelmében elmondta, hogy a feljelentője rendszeresen lejárt az edzéseire, provokálta és terrorizálta. A birkózó elismerte, hogy elvette Lacza sapkáját, és kidobta a folyosóra, ám azt végig tagadta, hogy megütötte volna a kempóst. Mint mondta, nem is mert volna kötekedni vele, mert Lacza kétdanos kempomester, aki sokkal magasabb és nehezebb nála.

Bárdosi azt mondta, takarodj ki az edzőteremből, te g…i. Levette a sapkámat, majd kidobta a folyosóra. Megkérdeztem, miért csinálta ezt. Ezután visszakézből arcon vágott a másik kezében lévő cipővel – mondta Lacza Ádám Illés a bíróságon.

A vádlott olimpikon állítólag rengeteg tanut idéztetett meg, akik közül volt olyan aki látta az incidenst,míg mások mindenre emlékeznek de Bárdosi részéről ütésre nem.