hirdetés

A fiatal popsztár úgy tűnik vádlott lesz. A bíróságon folytatódik ugyanis Kállay-Saunders András ügye, mert az ügyészség vádat emelt az egykori megasztáros ellen egy verekedés miatt. Kállayt súlyos testi sértés miatt akarják felelősségre vonni.  

kállay saunders

Közel két és fél évvel a különös és fura verekedést követően vádat emeltek Kállay-Saunders András és barátja ellen. Kezdetben arról szóltak a cikkek, hogy életveszélyt okozó testi sértés miatt is felelnie kell a bíróság előtt, a kiegészítő nyomozás során azonban módosult a vád. Az ügyészség tájékoztatása szerint pedig megtörtént a vádemelés.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség súlyos testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete (mivel az ügynek két sértettje van), valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt két személlyel szemben vádat emelt az illetékes bíróságon. –áll az ügyész kommünikében.

 

A zenész ügyvédje szerint csupán jogos védelmi helyzetről van szó, semmi másról és bátran állnak a bíróság elé.

Ügyfelemmel változatlanul jogos védelemre hivatkozunk, bármi is lesz a jogi minősítés – nyilatkozta korábban, dr. Magyar György ügyvéd.

Mint az közismert az énekes és társasága 2013 tavaszán keveredett verekedésbe a Hajógyári-szigeten. Az ügyben súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, de később életveszélyt okozó testi sértéssel is kiegészült az akta, de ez utóbbi már nem szerepel a vádpontok között.