hirdetés

Újra repül már Harrison
2015-05-30 21:07

Újra repül Harrison Ford. A színészt az tartja vissza kedvenc hobbijától, hogy nem is olyan rég egy igen súlyos légi balesetet élt túl.

harrison ford

Harrison Ford félelem nélkül szeli a felhőket, ami érthető, hisz ha nem ül minél elöbb vissza a gépébe úgy benne marad a félelem. Legalábbis a profi repülősök és ejtőernyősök körében az a szokás, hogy a legelső lehetőséggel mennek vissza az égbe.

Harrison Ford is így tett. A sztárt mosolyogva, boldogan látták a kaliforniai Santa Monikában található hangár felé sétálni, úgy tűnik a színész bátran “visszaül a nyeregbe”. Az Indiana Johnes sztárja március elején szenvedett balesetet második világháborús gépével, amikor az motorhiba miatt egy golfpályába csapódott. A hírességet súlyos fejsérüléssel, medence- és bokatöréssel szállították a UCLA Medical Centerbe.

Fordnak azonban egy szemernyi ideje nincs a múlton keseregni, sérülései is meggyógyultak már, így minden erejével a Star Wars: Az Ébredő erő című új filmjére koncentrál. Ha a mozi decemberi premierjéig nem tudnának várni arra, hogy újra lássák Han Solót, megsúgjuk, az e havi Vanity Fair egy igazán klassz interjút rejt a rajongóknak.