hirdetés

A rocknagypapák egyike, Ron Wood 68 évesen lesz ismét apuka, méghozzá duplán, mert a legendás brit Rollingstones-gitáros harmadik felesége, Sally Wood ikreket hord a szíve alatt.

ron rollingstones-puzzlepix

Sally és Ronnie Wood örömmel jelentik be, hogy ikreket várnak, akik 2016 júniusában várhatóak – írta közleményében a Rolling Stones szóvivője, és hozzátette, hogy a házaspár izgatottan tekint a jövőbe.

A színházi producerként dolgozó Sally és a gitáros régóta ismerték egymást, amikor 2012 tavaszán randizni kezdtek, és fél évvel később összeházasodtak. Ekkor Ron Woodnak már négy gyermeke volt két előző házasságából, bár közülük csak három a vér szerinti gyermeke, de második felesége fiát, Jamie-t örökbe fogadta.

Hihetetlen, de a rocknagypapának immár kilenc unokája született, bár a brit média azt is megénekelte, hogy Ron Wood harmadik felesége fiatalabb, mint a zenész elsőszülött fia, Jesse, aki mindössze kétéves volt, amikor szülei elváltak. Ekkor már útban is volt a gitáros lánya, Leah, aki egy évvel fiatalabb, mint mostani felesége.