hirdetés

A hollywoodi fenegyerek, Val Kilmer jól néz ki, hisz évekig maga alatt volt. A Batman egykori sztárja a Facebook-oldalára töltött fel új fotókat, amelyeken látszik, hogy gégemetszést hajtottak nála végre, hisz ott tátong egy lyuk még mindig a nyakán. A színész újra mosolyog, ami barátai szerint nagyon jó jel.

Val kilmer

A színésznek feltehetően az életét mentette meg, hogy tavaly végre elfogadta az orvosi kezelést, hiszen korábban vallási okokra hivatkozva megtagadta azt. Kilmerről tavaly év elején jelentek meg az első aggasztó fotók, a korábban erősen elhízott színész vészesen lefogyott, és nyakát egy vastag sállal takarta el. Ismerősei már akkor tudták, hogy súlyos beteg, az orvosok előrehaladott daganatos betegséget állapítottak meg nála. Az életmentő beavatkozás után Kilmer azonban elhagyta a kórházat, és nem vállalta a kezeléseket. A sztár a Keresztény Tudomány nevű szekta híve, amely nem ismeri el a betegségek létezését, és a test minden baját lelki okokra vezeti vissza.

Kilmer végül belátta, hogy nagy a baj, és egyedül nem boldogul, ezért többször is visszament a kórházba, ahol legutóbb gégemetszést hajtottak végre nála, és a torkába egy tracheotomiás csövet ültettek, ami a légzést volt hivatva biztosítani.

Tavaly decemberben még ezzel a csővel, de már sokkal jobb kondiban sikerült lefotózni a színészt, aki a jelek szerint azóta már a csövet is elhagyhatta.

(Fotó: Facebook)