hirdetés

Negyedéves szünet után folytatódott a kerítéssel vádolt Varga Zsolt azaz Ufó Zsolti büntetőpere. A per épp a celeb kérése miatt húzódott de volt értelme, Zsolti minden adósságát rendezte így lehet nem kell rettegnie a súlyos büntetéstől.

ufo zsoltiVolt egy nagyobb felkérésem, és ennek köszönhetően minden tartozásomat rendezni tudtam – magyarázta a Napolaj című slágerrel ismertté váló táncos-rapper, és át is nyújtotta az igazolást. Eszerint az ötödik éve tartó eljárás egyik passzív alanyának 2,2, a másiknak pedig 2,6 millió forintot fizetett vissza.

Sosem állt szándékomban, hogy ezt a pénzt elcsaljam – hangsúlyozta UFO Zsolti, akit 2012 áprilisában rajtaütésszerűen vettek őrizetbe, és közel két évet töltött előzetes letartóztatásban. A 2013 júniusában megindult büntetőperben vagyon elleni bűncselekménnyel is vádolták, de tisztázni tudta, hogy néhány lánytól csak kölcsönt vett fel, amit a letartóztatása miatt nem tudott visszafizetni. Mostanáig.

Sajnos nem könnyebbültem meg attól, hogy minden tartozásomat rendeztem. Ilyet akkor fogok érezni, ha ejtik a vádat velem szemben – válaszolta Ufo Zsolti, aki a fellépések mellett egy autós cégnél is dolgozik.