hirdetés

UFO Zsolti komoly gondban
2021-03-18 20:02

Bajban van UFO Zsolti. Az ügyészség ugyanis súlyosabb büntetés kiszabását kéri az ismert énekesre, akit tavaly növemberben nem jogerősen két év börtönbüntetésre és pénzbüntetésre ítélt a bíróság. A zenész és társai lányokat futtattak Svájcban.

 

Az UFO zenekar frontemberét két év börtönre ítélték novemberben egy hosszantartó elsőfokú eljárás végén. Az indoklás szerint két társával fiatal lányokat vitt ki egy svájci bordélyházba, hogy ott porstituáltként dolgozzanak. A bordély vezetője az énekesnek jutalékot fizetett, de fizettek neki a lányok is a menedzselésükért.

Az ítélet szerint az énekes  3 lánytól több millió forintot kért, azzal az indokkal, hogy a pénzt befekteti, de a befektetés helyett a zenész a kölcsönt magára és a zenekarára költötte.  Így csalás és kitartottság miatt ítélték el, a börtönbüntetés mellett 3.000.000 forintot kell kifizetnie.

Egyik társát, egy volt prostituáltat, aki tolmácsként dolgozott a bandában, és több lányt is beszervezett, valamint egy visszaeső társát 1-1 év börtönre, és 1.200.000, illetve 2.000.000 forintra megfizetésére ítélték.

A tavalyi nem jogerős ítélet ellen az ügyészség fellebbezett és sokkal súlyosabb büntetést szeretne a vádhatóság.

UFO Zsolti és vádlott társai viszont enyhébb büntetést szeretnének. Az egykori prostituált, időközben jogot kezdett el tanulni, és ő azt szeretné, ha nem lenne büntetett előéletű.

(ajtai)