hirdetés

Tóth Vera nagy alakváltozását bizony sokan kihasználják. Vannak olyan cégek, akik az énekessel reklámozzák csoda fogyókúrás szereiket, holott Verának semmi köze azokhoz. Tóth Vera perelni fog, ha kell.

tóth vera -ripost

Az ismert és közkedvelt énekes, Tóth Vera egyelőre nem perel, de ha kell, fog. Ráadásul nem is adná az arcát általa ki nem próbált olyan szerekhez, amelyektől fogyni lehet. A nagyobbik baj, hogy bizonyos cégek az ő tudta nélkül az ő képével reklámozzák különféle portékáikat, ami nem jó és nem is törvényes.

– Sajnos én is kamu híresztelések és engedély nélküli reklámok arca lettem. Nagyon szépen kérem a fogyasztószer ügynökeit, ne terjesszék a saját oldalaikon azt, hogy ettől fogytam, mert nem ettől fogytam – írta oldalára az énekesnő, meg is nevezve az étrend-kiegészítő folyadékot, amelyet Lagzi Lajcsi képe mellett is látni az interneten.

A popsztárnak amúgy nagyon elege lehet az ilyen haszonlesőkből, akik másokat kihasználva szeretnének pénzhez jutni. Ráadásul etikátlannak is tartja mindezt Vera.

– Mielőtt jogi útra terelném a dolgot, kérek minden ilyen oldalt, csoportot, hogy vegyék le a képeimet és ne reklámozzák a terméket az arcommal. (…) Egyelőre ezt a módot választottam, hogy történjen valami, de ha nem látok változást, az ügyvédem fogja felkeresni az adott ügynököket. Nem szeretnék kellemetlenséget! – jelezte Tóth Vera.

(Fotó: Tóth Vera/Facebook)