hirdetés

Békésen válnak Tóth Gabiék. Krausz Gábor séf, és a magyar popdíva Tóth Gabi házasságának váratlanul vége lett. A pár boldogságban, békességben, örömben éltek de ennek vége hat év után. Krausz a Facebook-bejegyzésben osztotta meg a rossz hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel de kisbabájuk nevelése továbbra is közös lesz. S itt a lényeg. Teljesen mindegy mi történt Tóth Gabi és férje között a gyermekük miatt normálisan, békében válnak el útjaik és le a kalappal elöttük. A gyerek a legfontosabb, amellyel egyik fél sem él vissza. A párkacsosatokban a hatodik hetedik év szokott kritikus lenni a szakértők szerint. 

Tóth Gabi még 2019-ben férjhez ment Krausz Gábor séfhez, és az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza is. A pár békében és boldogságban élt úgy tűnt. Tóth Gabi pedig egyre felkapottabb énekes lett, aminek egy popsztár csak örülni tud, azonban ilyen időszak talán legnehezebb és a legemberpróbálóbb idő is egy pár kapcsolatában. Ennek ellenére a hír lesokkolt mindenkit, hogy válnak.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra
– írta Krausz abejegyzésben.

Krausz azt is kijelentette, hogy nem szeretne több információt megosztani a nyilvánossággal.

Tóth Gabi egyébként kikapcsolta a hozzászólásokat a bejegyzésnél, de Krausz Gábor bejegyzése alatt a kommentszekcióban sokan sajnálkoztak a pár miatt.

A pár nemrég együtt határozta el, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva vidéken kezdenek új életet. A házaspár Budapest vonzáskörzetében talált rá álmai otthonára, viszont a csúszó felújítási munkálatok miatt még nem készült el teljesen a családi fészek. A pár Szentendrén találta meg otthonát, méghozzá Vomberg Frigyes szomszédságában, akivel Krausz Gábor együtt dolgozott a Séfek Séfe műsor forgatásán. Akkor úgy tűnt, lassan minden a helyére kerül, és a család végre beköltözhet. Krausz Gábor egy interjúban arról számolt be, hogy kemény hónapokon vannak túl, de azt is elárulta, hogy családjuk bővítésén gondolkoznak.Akkor még arról is beszélt a pár, hogy újabb gyermeket szeretnének, de ha nem jön össze a saját, akkor az örökbefogadás lehetőségét sem vetették el.

Krausz a szentendrei otthonukból már el is költözött.