hirdetés

Patai Annát először egy kétemeletes csokitortával lepték meg a színpadon, de a legnagyobb ajándék csak ezután érkezett: Britney Spears egykori producere – akitől hat évvel ezelőtt a Megasztár színpadán kapott egy dedikált példányt az amerikai énekesnő első platinalemezéből – személyesen köszöntötte fel születésnapja alkalmából, s gratulált neki új albumához.AnnaProfil

És a meglepetések sora még itt sem ért véget: Anna menedzsere, Kovács Emil, az EAK Management vezetője ugyanis a sajtónak bejelentette, hogy az album eladásai néhány nap alatt olyan magasra szöktek, hogy az előzetes jelentések alapján – egyelőre nem hivatalosan – aranylemez lett. Sőt, Anna videoklipjét is több mint kétszázezren nézték meg egyetlen hét alatt a YouTube-on.

–Eddig ez volt a legszebb születésnapom! Annyi meglepetés ért egyetlen nap alatt, hogy szinte fel sem tudom dolgozni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ekkora zenei producer személyesen köszönt fel, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszenek az embereknek az új dalaim – mondta Patai Anna.

 A hatalmas sikert együtt ünnepelte a színpadon a Shake It! album zeneszerzője és zenei producere, Szűcs Norbert, a dalszövegeket jegyző ausztrál születésű magyar dalszövegíró, Linka Péter, valamint a Shake It! klip rendezője, Galler András Indián.