hirdetés

Sokan felkapták a fejüket mikor Bálin Antóniát indította a Fidesz-KDNP az önkormányzati választásokon, Budapest 13. kerületében. Ezzel már a Fradimob az FTC szurkolóinak a portálja is foglalkozik s szerintük ez várható volt, hisz Toncsi és a klub elnöke között valami szoros kapcsolat lehet. Sokat vannak együtt régóta s órákra magukra is zárkóznak.

kubatov

Bálint Antónia egykor szépségkirálynő volt, de címét elvették, mert akt fotók jelentek meg róla, majd pedig exe által lett újra rivaldafénybe. Gyermekének apja Földesi-Szabó László egykori ezredes, aki az Egymásért Alapítvány vezetőjeként elkövetett sikkasztásért és csempészetért lett elítélve hat évre. Bálint Antóniát már 2002-ben is sokan láthatták különböző Fidesz rendezvényeken. És sokan láthatták őt a régi Albert Flórián stadionban, az FTC klubházában is.

Miután kubatov gábor kisajátította az FTC-t és az FTC székházát, rendszeresen vendégül látta ott lévő irodájában az egykori szépségkirálynőt. Nem egyszer, nem kétszer járt kubatovnál, aki mindig bezárkózott vele.Hogy mit csinálhattak kettesben sokszor több,mint egy óráig? Baszélgettek… a Fradimob.hu írása szerint

Mindkettőjüknek örömöt okozott a sok beszélgetés, hiszen informátoraink szerint mosolyogva, boldogan léptek ki az irodából és váltak el. Azt hallani most is kubatov ötlete volt Bálint Antónia választásokon való indítása…

Egy biztos Kubatov és haverjainak döntése azaz Pesti Imre mint bukott kormánybiztos, és a XIII,kerületi kormánypárt főmegmondója kellett ehhez. Sokak szerint Papcsák Feri bácsi Zugló nagyembere és a Fradi egyik fő kerületi pénzből támogatója is. ez azonban veszélyes játék mindenkinek. Hisz Toncsi gyermekének apja viselt dolgai nem egyszerek. Földesi Szabót pedig atitkosszolgálat akarta a politikába bejuttatni, ami majdnem sikerült, de Toncsinál összejött.