hirdetés

A hollywoodi sztár elküldte a faszba a selfikért nyomuló rajongóit, akik szó szerint félrelökték Tom Hanks kedvesét egy jó fotóért. A ludas egy hátizsákos kínai rajongó volt, aki persze az ordibálás közben elsunnyogott.

 

Romantikus vacsorát tervezett a feleségével Tom Hanks, de a vége rosszul sült el. A világsztár és párja egy New York-i étteremben töltöttek meghitt pillanatokat, amikor a rajongók imádata rájuk zúdult. A 65 éves színész kedvese társaságában éppen elhagyta az étterem épületét, amikor okostelefonok vakufényével és egy sor rajongóval találták szembe magukat. Tom Hanks eleinte türelmesen haladt át a rajongók gyűrűjében, amikor egy hátizsákos kínai delfin örült szó szerint odébb taszajtotta Tom Hanks nejét. A színész teljesen kiakadt. De a hollywoodi sztár testőrei is meglepődtek a történteken.

„A feleségemet? Húzzatok hátrébb a f*szba! Komolyan fellököd a feleségemet?”-üvöltözte Tom Hanks.

Az esetért felelős hátizsákos férfi persze elillant a kiabálás közben, a többi rajongó pedig ledöbbenve hallgatta Tom Hanks felháborodását.

Szerencsére a színész nejének nagy baja nem esett. A testőreit pedig simán leválthatja a hollywoodi zár, mert ezzel az erővel akár nagyobb baj is történhetett volna.

 

( Balu )