hirdetés

Megverték a köztévé műsorvezetőjét. Állítólag a munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét Borsa Miklóst Balatonfüreden. Hogy ott hol bántalmazták a tévést azonban titok övezi, mint ahogy azt is, hogy szórakozóhelyen vagy épp a nyílt utcán estek neki.

 Borsa

Az M1 tájékoztatása szerint Borsa Miklóst Balatonfüreden támadták meg. dehogy ott hol, a nyílt utcán vagy épp egy szórakozóhelyen azt nem tudni, feltehetőleg titok övezi pedig fontos körülmény. Mint ahogy az is, hogy voltak-e szemtanúk, vagy segített-e valaki a megtámadott műsorvezetőt egyáltalán megvédeni ? Az M1 azonbana legfontosabb infokatnem árulta el, csak azt, hogy először azt kérdezték a TV-s kollegától, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak és ütötték, közben azt ordították neki: most hazudj!

A műsorvezető  a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul.

Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy a munkánk miatt fizikai bántalmazás érhet bennünket, de természetesen az M1 valamennyi munkatársa a történtek ellenére is tovább végzi feladatát – hangsúlyozták az M1 aktuális csatornán.

Mi is borzasztónak tartjuk a történteket és jobbulást kívánunk Borsa kollegának.

Pár kétely azért felmerült bennünk az eset életszerűségével kapcsolatban. Legfőképp azért, mert mindenki tudja, hogy a műsorvezető nem szerkeszti az adások tartalmát többnyire, csak bemondja a híreket és felolvassa azokat, gy hazugsággal őt vádolni badarság. Aztán mivel nem tudni,hogy hol történt az eset ez is gyanús. S azt sem tudni pontosan, hogy voltak-e szemtanúk vagy sem.