hirdetés

Tibi bácsi döntött. Sehova nem megy Bea nélkül. Az ismert DJ és lemezlovas, Dévényi Tibor nem titkolja, hogy ki az, aki mellett olyan boldog és kiegyensúlyozott az utóbbi időben. Beával Svájcot, Németországot és Olaszországot is bejárták.
deveniy-pottyosDévényi Tibi bácsi mindig is szeretett utazni, ám a korábbi évekkel ellentétben most fodrászként dolgozó párja, Bea is vele tartott. A Három kívánság egykori műsorvezetője hat esztendővel ezelőtt ismerkedett meg a nála 14 évvel fiatalabb hölggyel, aki teljesen új lendületet hozott a lemezlovas addig is pörgős életébe. Mindenben megértik egymást.

– Szeptember elején utaztunk Jesolóba, ami nosztalgikus érzésekkel töltött el. Amikor kisfiam, Dani még gyerek volt, rengeteg időt töltöttünk az ottani tengerparton. Rá­adásul most volt szerencsénk ugyanabban a szállodában megszállni, mint 25 éve – idézte fel az olasz tengerpart emlékeit Tibi bácsi, aki ezután párjával Németország, majd Svájc felé vette az irányt, ahol a helyi magyaroknak tartott retró diszkót.

Tibi bácsi és Bea immáron hat éve alkot boldog szerelmespárt, ám a korábban házas lemezlovas nem tervez újra oltár elé állni. Igaz, már nem is akar Bea nélkül menni sehova sem.