hirdetés

A sors kegyetlen. Majdnem pedagógus lett a pop díva. A híres brit énekesnő Britney Spears erről vallott, s bizony izgalmas bele gondolni miképp alakult volna az élete pop karrier nélkül.

britney

Ha valóban az álmai válnak valóra a popsztárnak, akkor bizony Britney Spears most tanárnőként dolgozna, ha nem lenne híres. A 29 éves énekesnő, akinek amúgy két gyermeke van Kevin Federline-tól, állítólag nagyon szeret fiatal rajongókkal találkozni és így gyermekvállalás után főleg el tudja magáról képzelni, hogy gyerekekkel foglalkozzon. Arra a kérdésre, hogy szerinte milyen lenne az élete pop karrier nélkül, azt a választ adta, hogy a magánélete minden bizonnyal ugyanolyan lenne, mint most: családalapításról és gyereknevelésről szólna. A szakmája viszont tanárnő lenne.

Imádom a gyerekeket és a mostani szakmámban is az a kedvenc részem, amikor rajongókkal találkozok. Főleg, amikor kisebbekkel. Mindig olyan aranyosak. –mondta Britney.

Britney azt is elárulta, hogy ha valamelyik gyerkőc a nyomdokaiba szeretne lépni, minden bizonnyal támogatná, ám nagyon vigyázna rá és mindig rajta tartaná a szemét. Arról sajnos nem kaptunk információt, hogy melyik tudományág érdekli a legjobban és mit szeretne tanítani. Ti hogyan reagálnátok, ha egyszer belépne az osztályterembe?