hirdetés

A szépséges Rita Ora ezúttal nem csak amiatt került reflektorfénybe, hogy állítólag Beyonce férjével Jay Z-vel lép félre, itt-ott. Hanem elegáns öltözködése is több mint fura az énekesnőnek mostanában. Most is egy pipec miniszoknyában, zakóban és egy sportcipőben kapták lencsevégre a paparazzik.

rita ora

Régóta rebesgetik, hogy nincs minden rendben Beyoncé és Jay Z között. Sőt a sztárpárról több ízben röppent fel a pletyka, hogy mindketten félrelépnek – igen, még a popkirálynőt is érte ez a vád. A házaspár azonban kitart egymást mellett, bár néha látványos mosolyszüneteket tartanak. A nyílt támadástól egészen eddig tartózkodtak, ám most Beyoncé szó szerint azt kiabálja új dalában: átverték. Beyoncé ugyanis új lemezében teregette ki a szennyest.

Állítólag Jay Z vagy Rachel Roy divattervezővel kever, vagy  az újabb fejlemények szerint Rita Ora lehet a szerető. Rita Ora ráadásul a napokban megosztott egy képet, amelyen mellbimbóit csak két, stratégiailag jól elhelyezett citrom, azaz Lemonade takarja, nyakában pedig fényes kis J-betű lóg. Egy biztos, jelenleg mindenki Beyoncé új albumáról beszél, és úgy tűnik, ez sokkal fontosabb, mint a sértett önérzet.

Rita Ora mosolyogva jár-kel a testőrével, és úgy tesz, mint akit nem érdekelnek a pletykák. Ennek ellenére mégis reagált a Twitter-oldalán Beyoncé és mások vádjaira.

Soha nem foglalkozom a bulvárpletykákkal, de világossá kell tennem, hogy ezek a pletykák hamisak – írta Rita Ora.

Ennek ellenére a Beyoncé-rajongók elárasztották igen kíméletlen módon Rita Ora Instagram-oldalát a különféle megjegyzésekkel.