hirdetés

Derült égből villámcsapás. Mondhatni semmi jele nem volt annak, hogy az ismert és kedvelt színművészt, aki egészségesen élt, kondizott és diétázott, életmentő műtét miatt vigyék kórházba. Kulka Jánost a stroke támadta meg, napjaink népbetegsége. Kulka állapota kielégítő, de napokat kell várni arra, hogy kiderüljön, maradandó károsodás nélkül megúszta ezt a brutális és kegyetlen kórt. Sokak azért aggódnak, hogy a beszéd- és mozgásközpontja remélhetőleg nem károsodott a színésznek, de mivel szakszerű és gondos kezek vigyáztak rá és mentették meg, így jó eséllyel nem lesz nagyobb gond.  

kulka

Kulka János színművészt az Országos Idegtudományi Intézetben megműtötték, ahova mentővel vitték. A népszerű színész kedd este lett rosszul, és hogy pontosan milyen betegsége van, arról hivatalosan senki sem beszél, de a klinika, ahova került, kifejezetten stroke-os betegekkel, vagy épp agyvérzésesekkel és agyi infarktust elszenvedőkkel foglalkozik, vagyis valószínűsíthető, hogy a három kórkép közül az egyik történhetett meg. Sajnos egyik sem jó. Kulka Jánost, a Szomszédok népszerű magyar teleregény-sorozat doktorát így jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

A család közleményt adott ki az aggódóknak és a rajongók részére, s a Borsnak nyilatkozott is Kulka Janina, a művész testvére.

Nem tudunk többet mondani, mint ami a közleményünkben van, hiszen még nincs változás az állapotában – mondja megtörten Kulka Janina. Arra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó.

Kulka János világéletében száz fokon égett, egyszerre több munkát vállalt, kifulladásig dolgozott. Ezzel együtt azonban nagyon odafigyelt az egészségére, főleg az elmúlt öt évben egészségesen táplálkozott, sokat járt konditerembe, kifejezetten jó fizikai állapotban volt.