hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, Edvin Marton 7 millió dolláros Stardivari-hegedűjét szigorú biztonsági intézkedések közt hozzák a budapesti koncertjére. Edvin Marton magyar származású világhírű hegedűművész, mint ismeretes, rockzenekarával adja elő legújabb albuma, a Rock Symphony dalait 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban az év crossover koncertjén.

edvinmarton2

Felejthetetlen, izgalmas koncertshow keretein belül hallhatja először élőben a magyar közönség Edvin Marton új albumának, a Rock Symphonynak legnagyobb slágereit 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

A magyar származású világhírű hegedűművész ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.

Edvin Marton rockzenekarával előadja majd mások mellett a Bohém Rapszódiát a Queentől, a Nothing Else Matterst a Metallicától, a Clocks című dalt a Coldplay-től, valamint Vivaldi egy művét is színpadra idézi.

A szólista koncertjének csütörtöki sajtótájékoztatóján a szervezők bejelentették, hogy az április 17-i koncert első előadására minden jegy elfogyott, így ugyanazon a napon és helyszínen megismétlik a koncertet, a második előadásra már elindult a jegyértékesítés.

Az est különlegessége még, hogy az év crossover koncertjén Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari-hegedűn fog játszani, amelynek értéke csaknem 7 millió dollár.