hirdetés

A színész szerint a rákot sokkal könnyebb volt legyőzni, mint a koronavírust. A legendás hollywoodi sztár Jeff Bridges túl van a két oltáson és hisz benne ez segítette a betegség kilábalásából.

 

Az Őrült szív (2009) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart bezsebelt, de a legtöbbek számára mégis A nagy Lebowski (1998) miatt ismert Jeff Bridges hétfőn saját honlapján közölte: tavaly felfedezett daganata a kemoterápiának köszönhetően mostanra üveggolyó méretűre zsugorodott, időközben pedig a koronavírust is elkapta, ami mellett a rák egyenesen kellemesnek tűnt – vette észre az NBC News.

A Covid jól szétrúgta a hátsóm, de mindkét oltást megkaptam, így már sokkal jobban érzem magam – írta, majd hozzátette:
hisz abban, hogy a vakcinának köszönheti a gyors felépülését.

A vírus feleségét sem kímélte: ő öt napot töltött a kórházban, Bridges-nek azonban öt héten át kellett nélkülöznie az otthonát.
A nemrégiben még csak oxigénmaszkkal járni tudó, ezért az írásában magát Darth Vaderhez hasonlító hetvenegy éves színész a vírus hatásáról is beszámolt: voltak olyan pillanatok, mikor kibírhatatlan fájdalommal küzdött, amikor képes lett volna egész éjjel sírni, mindeközben azonban felismerte, hogy az élet rövid, de gyönyörű, a szeretet pedig itt van körülöttünk, mindig, mindenhol.

A kezelésnek köszönhetően Bridges képes volt lányát, Hayley-t az oltárhoz kísérni, sőt, az első táncot sem kellett kihagynia.

(Ajtai)