hirdetés

Letámadták a nyugodt Selena Gomezt, de kedvesen kiosztotta alkalmi rosszakaróját az Instagrammon. Azt kívánták ugyanis  a sztárnak és családjának, hogy legyen rákos.

selena gomez

Az énekesnő csúnyán kiosztott egy lányt az Instagramon, pedig Selena nem egy balhézós, hisztis lány. De csak sikerült kihozni őt a sodrából.  Úgy tűnik a napokban úgy kiborította egy rosszakarója azaz “rajongója” az Instagramon, hogy amellett nem tudott elmenni szó nélkül. A kommentelő azt kívánta a hollywoodi sztárnak, hogy kapjon rákot, családjával együtt.

Őszintén, nem gyakran szólalok fel, mert mindig félreértik. De nem viselem jól a beszólogatást. Túl sokat láttam már ahhoz, hogy szó nélkül hagyjam. A hozzászólásod, amit a rákról tettél, egyszerűen abszurd. Milyen ízléstelen egy ilyen fiatal nő részéről. Túl vagyok ezen a harcon rajongókkal és családtagokkal. Utálhatsz valakit, de olyasvalamit kívánni neki, ami veled és a családoddal is megtörténhet, igazán nem szükséges, kedves. Senkit nem fogsz megnyerni így. Hidd el. Tanulj inkább egy kicsit. Áldás a szeretet, legyél nagyszerű nő. Gyönyörű vagy.- írta Selena Gomez, rosszakarójának

A színész-énekes válasza több, mint 400.000 lájkot kapott.