hirdetés

Lagzi Lajcsi nehezen viseli a börtön életet. A 3,5 év büntetésre ítélt celeb állítólag már a pépesített ételeket sem tudja megenni. Azt, hogy miért nem az nem derült ki a dutyiból érkező hírekből, csak az, hogy sajnálni kellene. Tény kérdése a börtön koszt nagyon más, mint amihez Lajcsi szokott.

Lagzi Lajcsi már pépes ételt sem tud enni, adta hírül a zenész ügyvédje. Nos , hogy miért kell a raboskodó trombitásnak pépeset ennek az titok, arról nem szólt Lajcsi ügyvédje. Atr gondoljuk aligha van köze a betegségének a pépes ételekhez, mert eddig a tüdejével volt baja. Bár lehet a 3,5 évre elitélt celebnek már más súlyos-életveszélyes betegsége is van.

„Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni – vázolta ügyfele, Galambos Lajos állapotát ügyvédje, Csontos Zsolt.

„El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját” – részletezte az ügyvéd.

Nos tény kérdése a börtönkoszt nagyon más mint egy éttermi fogás. Persze egy börtönben senki ne várjon gasztro különlegességeket de feltehetőleg a börtön boltban lehet vásárolni sok mindent.

Lajcsi miután kiderült börtönbe kell vonulnia nagyon beteg lett, be sem vonult a börtönbe. Sőt próbálta bizonygatni, hogy életveszélyes beteg. Aztán eközben a drámai események közepette azért elment és fellépet egy esküvőn, igaz a börtönbe vonuláshoz nem volt jól. Most meg nem eszik, már pépeset sem, csak szürcsöl. Nos az élet kemény.

A zenészt 3,5 év börtönre ítélték víz-, gáz- és áramlopás miatt: saját birtokán és egy tatai lakóparkban is illegálisan vételezett energiát.Galambos több mint 120 napot töltött előzetesben. Ezt az időszakot levonják a büntetéséből, és jó magaviselet esetén bízhat abban, hogy akár egy év után kijöhet a börtönből