hirdetés

Nem akart reggel iskolába menni az ismert sztár, Szandi tinédzser lánya, a 15 éves Blanka. A fiatal lányt állítólag  annyira sokkolta édesanyja vasárnap esti produkciója a Sztárban sztárban. Az énekesnő és Tóth Gabi a műsor egyik legszexibb előadásával lépett színpadra, így alig volt rajtuk ruha, ráadásul egymást ölelgették és simogatták egy ágyon.

Schumy Csaba +36309645813 dfp.hu

Feszengtünk, sőt engem nagyon zavart ez az egész. Nekem ezután be kell mennem a gyerekekért az iskolába. Ráadásul a jövőre 16 éves lányom első reakciója az volt, hogy én nem merek bemenni az iskolába holnap – mondta a Blikknek a műsor után Szandi, aki férjének felügyelete alatt készült a szexi produkcióra.

Szandi tisztában volt azzal, hogy ez csak egy szerep, minden mozdulatot alaposan megtervezett, nehogy túllőjön a célon. Ebben egyébként a férje is a segítségére volt, aki minden egyes próbán ott volt az énekesnő mellett, külső szemlélőként adott tanácsot, segített a ruhaválasztásban és a koreográfiában is, s vigyázott arra, hogy szerelme nehogy túlságosan szexi vagy erkölcstelen legyen.

Tóth Gabi hozzátette: Szandi büszke lehet magára, hogy így néz ki három gyerek után.