hirdetés

Úgy tűnik, új csapatot talált magának végre a szebb napokat látott magyar csatár. Csak a tinta hiányzik állítólag a Hannover és a Hoffenheim szerződéséről Szalai Ádám ügyében. A magyar támadó januárban kölcsönben menne új klubjához.

szalai ádám.népszava

Megegyezett a Hannover Szalai Ádámmal és mostani klubjával, a Hoffenheimmel, már csak a szerződés aláírása kell ahhoz, hogy a magyar csatár januártól Hannoverben folytassa – írat a német Bild internetes oldala a klub sportigazgatóját, Martin Badert idézve.

Az alírásra váró megállapodás szerint a Hoffenheimnél epizódszerepeket is alig kapó Szalai a szezon végéig, tehát fél évre kölcsönbe kerülne új klubjához, amelynek aztán az lehet a vége, hogy a Hannover megvásárolhatja a magyar csatárt. A 28 éves magyar játékos megszerzését a nemrég kinevezett új vezetőedző, Thomas Schaaf kérte kimodnottan, mert a csatárai pocsékul teljesítettek a bajnokságban.

A Bild megjegyzi, hogy a Bundesliga 17., utolsó előtti helyén álló Hannover csatárainak pocsékul ment az idény első felében. Mindössze négy gól szereztek: Artur Sobiech hármat, Charlison Benschop egyet. Mevlüt Erdinc meg egyet sem, így ő alighanem távozik.