hirdetés

Szakított a hercegi pár
2014-04-30 15:10

Harry herceg és barátnője, Cressida Bonas szakítottak. Közel két évig alkottak egy párt, a People magazin meg nem nevezett forrása szerint a kapcsolatnak a lány vetett véget.

 

prince harry break up

 

Bár egy hónappal ezelőtt még a brit lapok azt rebesgették, hogy hamarosan sor kerülhet a következő hercegi esküvőre. Bonas-t a királyi család nem volt teljesen megelégedve a feleség-jelölttel, a 25 éves lányt túlságosan szabadosnak gondolták, mivel a létező összes fesztiválon és a legtöbb elit bulin jelen van. Rázni pedig igencsak tudja, erről papírja is van: a Leeds Egyetemen táncos szakán végzett.

Cressida Bonas családjának különben elég  jó kapcsolatai vannak, korábban a Tatler magazin „akik igazán számítanak” listáján a szőke lány a 27. helyen végzett,  ő az angol közélet Paris Hilton-ja.

Nemrég pedig a királyi ház is megbékélt Harry választottjával, megkapták a nem hivatalos uralkodói jóváhagyást: II. Erzsébet királynő téli rezidenciájában Cressida eltölthetett hercegi kedvesével egy közös hétvégét. Ez a kiváltság pedig csak olyan személynek jár, akit az uralkodóház elfogad jövendőbeli hitvesként.

Lehet, hogy Bonas  pont ettől ijedt meg, kapcsolatukat ugyanis eddig is próbálta megóvni a reflektorfénytől. Az anonim informátor szerint a jövőjükkel kapcsolatos nézeteltérésük miatt váltak el egymástól. Cressida a karrierjére akar koncentrálni most, hogy végzett az egyetemen hivatásos táncosként, ez pedig nem fér bele a Windsor hitvesek életébe.

A People forrása szerint a szakítás békés volt, barátok maradtak Harry-vel.