hirdetés

Megöregedett rendesen Luke Skywalker. A visszatérő szerepéhez Mark Hamill szakállt is kell, hogy növesszen majd, aki az 1977-es első epizódban még simaképű fiatalemberként formálta meg először az utolsó jedik egyikét.

mark hamill

A színész elárulta: nem hitt abban, hogy egykori partnereivel, Harrison Forddal és Carrie Fischerrel még egyszer visszatérhetnek a legendás franchise-ba, ám annál boldogabb, hogy ha epizódszereplőként is, de megint részt vehet a filmben.

– Azt hittem, ha még csinálnak is egy újabb trilógiát, mi már nem leszünk benne, hisz egy újabb generációnak jut a főszerep – mondta Hamill. – De nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetünk, még ha a szerződésem szerint kényelmetlen szakállt is kellett növesztenem hozzá.

A készülő hetedik rész történetét egyelőre jól őrzött homály fedi, még a hajdani Luke Skywalker sem árulhatott el többet, mint hogy lesz eleje, közepe és vége. Leia hercegnővel és Han Solo-val közös jeleneteit egyelőre nem tudja forgatni Harrison Ford súlyos bokatörése miatt, így egy darabig még el kell tűrnie a kényelmetlen szakállt.