hirdetés

Szacsvay keményen dolgozik és kórházba jár. A Nemzet Színészének felesége már több mint egy hónapja van kórházban, miután kiesett lakásuk negyedik emeletéről. Szacsvay László felesége a csodának és az orvosoknak köszönhetően életben maradt. A színész természetesen mindennap látogatja kedvesét, és próbál sok-sok szeretetet adni neki, hogy mihamarabb felépüljön Claudia asszony.

szacsvay

A Nemzet Színészének felesége már 40 napja fekszik egy fővárosi kórházban, miután máig tisztázatlan körülmények között kizuhant a negyedik emeleti lakásuk ablakából. Claudia azonban két okból is szerencsésnek mondható a vele történtek ellenére: egyrészt, mert csodával határos módon túlélte a 15 méteres esést, másrészt, mert férje személyében olyan támasza van, aki az orvosok segítsége mellett garantálhatja a felépülését. Szacsvay helyzete nem könnyű, hisz a színművész egyszerre több darabban játszik, sőt készül a Katona József Színházban Az olaszliszkai című darab pénteki premierjére, de minden egyes nap bejár a nejéhez a kórházba, úgy tudjuk.

Színházi kollégái szerint Szacsvay továbbra sem beszél felesége állapotáról, s a maximumot nyújtja a színpadon annak ellenére, hogy a feleségével történtek feltehetőleg rendkívüli módon megviselték.