hirdetés

Komoly bajba kerülhet a közismert magyar színészlegenda. Oszter Sándort és társait állítólag háromrendbeli befolyással való üzérkedéssel vádolják, mert egy körözött és szökésben lévő férfitól félszáz millió forintot kértek el ügyének rendezésére. Azt, hogy a színművész miként keveredett ezen zűrös ügybe, nem tudni pontosan, és egyelőre megmagyarázhatatlan is az egész esetben való szerepe.

osztersA Story magazin azt írja, hogy Oszter és társai ellen azért emeltek vádat, mert egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmilliós forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe. A lap úgy tudja, hogy egy gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított üzletember adócsalási ügyét próbálta elsimítani Oszter és néhány ügyvéd. Ezért csaltak ki több mint 50 millió forintot a szökésben lévő milliárdostól.

A férfit Szlovákiában fogta el a rendőrség, de Oszterék a vád szerint továbbra is súlyos kenőpénzeket kértek, ezért az üzletember arra kérte feleségét, hogy forduljon a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz.

A színészt állítólag hónapokig követték, lehallgatták, házkutatásokon pedig bizonyítékokat foglaltak le nála. A színészt, mint arról mi is beszámoltunk, márciusban 140 óra közmunkára ítélték, mert egy bevásárlóközpont parkolójában nekihajtott egy márványtáblának. Az ítélet szerint ittasan vezetett, de ezt Oszter Sándor tagadta.