hirdetés

Súlyos beteg Blair
2018-10-21 18:40

Instagram posztjában vallott betegségéről, a híres amerikai színésznő. A betegséget idén augusztusban diagnosztizálták nála, ám a tüneteire már jóval hamarabb felfigyelt.

 

Selma Blair steps out in Studio City Featuring: Selma Blair Where: Studio City, California, United States When: 13 Feb 2018 Credit: WENN.comNagy a baj. Szklerózis multiplexben szenved az ismert színésznő Selma Blair. Nem is titkolta írásában, hogy fogyatékkal él és van, hogy a betegség miatt elesik, van, hogy elejt tárgyakat, és elfelejt dolgokat.

Posztjában arról, is beszámolt a Dr. Szöszi és a Hellboy híres színésznője, hogy egyik jelmeztervező kolléganője segített neki abban, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja szklerózis multiplexét. Selma Blair még azt is hozzátette, hogy a mindennapokban is komoly megpróbáltatásokat jelent számára ez a betegség.

Olykor kihagy az agyam, és a testem bal oldala egy elromlott GPS-től igyekszik utasításokat szerezni. Mindennek ellenére kitartok és bízok benne, hogy javulni fog az állapotom – mondta.

Újra szeretnék játszani a fiammal. Újra járni akarom az utcákat és kint lovagolni a szabadban.—fejezte be szomorú hírét Blair.