hirdetés

Fura szülői gondolkodása van Stingnek. A világ egyik leggazdagabb zenésze, egy árva garast sem hagy a gyerekeire. Sting úgy véli, a csemeték kaparják ki maguknak az aranyat.

sting

A 63 éves énekes-zenész, akinek jelenleg 180 millió font a becsült vagyona, a Daily Mailnek beszélt arról, hogy két házasságából született, 18 és 37 év közötti három fiának és három lányának maguknak kell kitaposniuk az utat, hogy megéljenek.

Megmondtam nekik, hogy nem marad túl sok pénz utánam, mert elköltjük. Egy csomó kötelezettséget vállaltunk. Ami befolyik, azt el is költjük, és nem sok marad – mesélte el őszintén a lapnak. Hozzátette, hogy egyébként sem akarja őket “vagyonkezelő alapokhoz kötni”.

Dolgozniuk kell – mondta gyerekeiről, de azt is megjegyezte, hogy ennek ők is tudatában vannak, és nagyon ritkán kérnek tőle bármit, amit ő nagyra értékel. Persze, ha bajba kerülnének, akkor segítene rajtuk, de eddig még nem került sor ilyesmire.

Hasonlóképpen gondolkoznak a világ leggazdagabb apái is: ők sem hagynak pénzt az utódokra, mert úgy vélik, azzal csak tönkretennék az életüket.