hirdetés

A 62 esztendős énekes kijelentette, hogy nem hagy vagyont hat gyermekére, amije van, azt feléli, az utódainak pedig meg kell dolgozniuk a saját jövőjükért.

A világ egyik legsikeresebb rockzenésze, akinek jelenleg 180 millió fontra becsülik vagyonát, a Daily Mail című brit napilapnak beszélt arról, hogy két házasságából született, hat gyermekének (három fiának és három lányának)  egyedül kell kell kitaposniuk az utat, hogy megéljenek.“Megmondtam nekik, hogy nem marad túl sok pénz utánam, mert elköltjük. Egy csomó kötelezettséget vállaltunk. Ami befolyik, azt el is költjük, és nem sok marad” – mesélte el őszintén a lapnak. 

Dolgozniuk kell – mondta gyerekeiről, de hozzátette, hogy ennek ők is tudatában vannak, és nagyon ritkán kérnek tőle bármit, amit ő nagyra értékel. Persze, ha bajba kerülnének, akkor segítene rajtuk, de eddig még nem került sor ilyesmire. “Olyan a munkamoráljuk, hogy a saját erejükből akarják vinni valamire” – fűzte hozzá büszkén az énekes.

Sting

Sting is önerőből jutott fel a csúcsra. Szegény munkáscsaládból származik, anyja fodrász, apja pedig tejesember volt, így karrierjét anyagilag nem tudták támogatni. Mégis a Police együttes egykori frontemberének hét háza van Nagy-Britanniában, Olaszországban és az Egyesült Államokban, több mint százmillió lemezét vették meg, de ma is mintegy száz embert tart el, fizeti mások mellett az együttesét, a személyzetét, illetve az ügyvédeket is.

Stingnek októberben debütál The Last Ship című zenés darabja a Broadwayn, amelyben apjával való, nem felhőtlen viszonyát eleveníti fel. Melyet örülne, ha majd Londonban is műsorra tűznének. A darab kiemelt fontosságát mi sem bizonyítja jobban, hogy az énekes 27 évvel a halála után is megindultan emlékezett meg apjáról.