hirdetés

Rockyként visszatérne a ringbe Stallone. A Creed – Apolló fia című bokszfilm amerikai sikere után mondta mindezt Sylvester Stallone a Varietynek adott interjújában.

This is a scene from the motion picture Rocky with Sylvester Stallone filmed on the steps of the art museum in Philadelphia --- DATE TAKEN: rcd 12/99     Photofest ORG XMIT: PX11193

A Creed – Apolló fia több mint 100 millió dolláros bevételt hozott az amerikai jegypénztáraknál. A filmet a New Line-nal együtt finanszírozó MGM vezetője, Gary Barber már be is jelentette, kétség sem férhet hozzá, megcsináljuk a Creed 2-t.

A Creed rendezője, Ryan Coogler ugyanakkor már tárgyal a Marvellel a Black Panther forgatásáról, ezért Stallone szerint vagy megvárják, amíg visszatérhet a folytatáshoz, vagy producerként dolgozik majd a filmen egy másik rendezővel a fedélzeten.

Cooglernek és Stallonénak már vannak ötletei az új Creed sztorijára. Az egyik verzió szerint a film a múltba vezetne, és visszatérhetne Carl Weathers, hogy ismét eljátssza Apollo Creedet, aki az 1985-ös Rocky IV-ben meghalt.  Ryannek van néhány elképzelése a jövőre és a múltra vonatkozóan és ezek egyike szerint Rocky és Apollo megint együtt szerepelne – mondta el Stallone. A színész megjegyezte, hogy nemrég futott össze Weathersszel, és úgy látta, még mindig jó formában van. El se hiszem, hogy együtt voltunk a ringben. Még akkor is, ha csak eljátszottuk a küzdelmet – mesélte.

Coogler az ötlet megszellőztetését így kommentálta: Jaj, ne. Sly nem tud titkot tartani.