hirdetés

Az egykoron szebb napokat látott NB I-es akasztói Stadion, amely elsőként épűlt magánpénzből mára már az enyészeté. Sőt eladó a jofogas.hu internetes kereskedő oldalon. Az akasztói juhász Stadler József utolsó műve ez volt, aztán Stadler a szegény juhászból lett milliárdos börtönbe került és pár év után ismét visszavitték adócsalás miatt.

stadler

Az élet kiszámíthatatlan. A szegény juhászból lett milliárdos Stadler József stadionja az interneten keres gazdát. Picit fura, hogy az egykoron szebb napokat látott NB I-es stadiont főként rendezvényszervezőknek, befektetőknek kínálják, azaz  hírdetik.   Csak futballvállalkozásnak nem ajánlják. A hírdetés szerint tábor is szervezhető ide. Nos előttünk van a kép, a  Nemzeti Juhászképző tábor címmel, amint a stadion kezdőkörében ül Stadler Józsi bácsi és a leendő juhászoknak meséli, hogy az adóbevallással vigyázzanak és Mona Lisát ne vegyenek hamisat főként ne.
Nagyvállalkozók, Befektetők És Rendezvényszervezők Figyelmébe !
Akasztó mellett a volt Stadler-stadion és a fszt.+2 emeletes, magastetős kiszolgáló épület (szintenkénti 1000 m2 alapterülettel) eladó! A földszinten a sportlétesítményhez kapcsolódó helyiségek (öltözők, szauna, medence) és egy nagyobb vendéglátóegység van. Az első emeleten a vendéglátó terek, irodák és szociális helyiségek találhatóak. A második emeleten 24 db (48 férőhelyes) szállodai szoba + fürdőszoba vendéglátó egység van kialakítva. A stadion játéktere 100×75 m és a vb. lelátókon kb. 9000 db műanyagszék van. A pálya 4 oldalán a térvilágítás használható. A terület jogosult egész évben különböző rendezvények szervezésére és lebonyolítására.
Azok figyelmébe ajánlom, akik nagyobb méretű rendezvények szervezésére (pl. táborok, koncertek, versenyek) és egyidejűleg több ember vidéki vendégfogadására szeretnének vállalkozni!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, úgy a további kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. Irányár: 220 Mft+ÁFA