hirdetés

Elvállalta Bronzember szerepét Dwayne Johnson. A hollywoodi filmsztár Shane Black új akciófilmjében áll majd a kamera elé.

dwayne-johnson

Johnson nemrég számolt be róla, hogy a Sony stúdió számára a Doc Savage-filmet készítő Shane Black megkereste őt a szereppel. Már csak azért is érdekli a felkérés, hiszen minden képregényrajongó tudja, hogy a Bronzemberként emlegetett Doc Savage ihlette Supermant – fogalmazott a színész.

Black először az új Predator-mozit forgatja le a Fox stúdióban, aztán fog bele a szuperhősfilmbe – értesült a The Hollywood Reporter. Johnson a közösségi médián keresztül tájékoztatta rajongóit, hogy a napokban Shane, valamint a Doc Savage-filmen dolgozó forgatókönyvírók, Anthony Bagarozzi és Charles Mondry is felkeresték, hogy együtt fejlesszék tovább a történetet.

Shane Black rendezte a Vasember 3. című akciómozit és forgatókönyvírója volt a Halálos fegyvernek is. Legutóbbi, Rendes fickók című filmje Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével a közelmúltban került a mozikba. A rendező-forgatókönyvíró évek óta dolgozik a Doc Savage-adaptáción. A Sony egész sorozatot szeretne a képregényhőssel.