hirdetés

Sokaknak nem tetszik Angelina Jolie gyermekének, Shilohnak a legutóbbi pólója. A sztár mama csemetéje azzal húzta ki a gyufát, hogy kislánya felsőjén az a felirat állt, hogy Einstein is menekült volt. Nos, a póló felirata tény kérdése. A kis Brad Pitt-gyermek szemlélete pedig liberális, s ezzel sincs semmi gond.  

angelina  jolie lánya

A kritizálók szerint nem baj, ha a jótékony és gyakran politizáló szülők a gyereküket hasonló gondolkodásra és értékekre nevelik, mint amit ők vallanak. Inkább az, hogy mindezt nagyon korán kezdik. A pólót, amit a színésznő lánya viselt, Albert Einstein arca díszíti a következő felirattal: „Einstein is menekült volt.”

Shiloht nagyon érzékenyen érintette a téma, amikor tavaly Libanonban voltunk, összebarátkozott egy menekült kislánnyal, akivel azóta is tartja a kapcsolatot – reagált a hírre a Tomb Raider sztárja. Jolie-t idősebb lányával, Zaharával, egyik fiá­val, Paxszal, illetve Shilohval fényképezték le a Los Angeles-i reptéren, ahonnan a családfőhöz, Brad Pitthez igyekeztek Londonba.