hirdetés

Az ifjú amerikai tini sztár kapta a felkérést, hogy írjon dalt a legújabb Bond filmhez. Billie Eilish régóta zenél, de igazából tavaly nyár elején futott be a slágereivel Los Angelesben és került a TOP listák élére. Feltehetőleg a Bond film producerei is egy új slágert várnak az amerikai sztártól.

 

Billie Eilish fogja előadni a No Time to Die című új James Bond-film címadó dalát, A dalt Billie írta testvérével Finneas O’Connell-lel, akivel tavaly adta ki When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című első albumát, amelyet két Grammy-díjra jelöltek. Az énekesnő négy másik kategóriában is kapott Grammy-jelölést.

“Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni – írta üzenetében az ifjú popsztár, aki a felkérést a dalszerzésre “hatalmas megtiszteltetésnek” nevezte.

“Egész életünkben arról álmodtunk, hogy címadó dalt írjunk egy Bond-filmhez – tette hozzá.

A két legutóbbi James Bond-film címadó dala, Adele Skyfallja és Sam Smith Writing’s On The Wall című dala a Spectre-ből Oscar-díjat nyert.

A Bond-film dalát általában egy hónappal a film premierje előtt mutatják be, a No Time to Die bemutatóját április 3-án tartják.
Eilish a legfiatalabb előadó, aki a James Bond-filmek történetében címadó dalt énekel.