hirdetés

Elton Johnnak csúnyán elmentek otthonról. A neves popsztár és poplegenda ugyanis csúnyán megalázott egy technikus lányt. A többszörös Grammy-díjas zenész múlt heti koncertjén akadt ki.

eltonJohn

Sir Elton John rajongói alaposan kikeltek az énekes hivatalos Twitter oldalán, és sokan elpártoltak tőle a Life Magazin szerint. Az egyik koncertje alatt ugyanis Sir John megállította a show-t, és elkezdett üvöltözni egy technikus lánnyal, aki éppen a közönséget próbálta egy kicsit megszelídíteni. Az elején még csak rákiabált, hogy “kopjon le”, majd nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette az amúgy munkáját végző lányt.

“Te (…) technikus, mit gondolsz, ki vagy te? Ez az én (…) koncertem, ki vagy te? – folytatta Elton a kirohanását. (…) Igen, te azzal a kis szőke lófarokkal, te egy (…) vagy! Ez nem a (…) Kína, most pedig tűnj el!” – ordította Sir Elton John.

A rajongók döbbenten figyelték az eseményeket, majd a lány sírásban tört ki és lerohant a színpadról. Pár számmal később Elton visszahívta a technikust és kérte, üljön mellé a zongorához a következő dalra. Ezt a számot pedig neki, Marianak címezte.

(Fotó: telegraph.co.uk )