hirdetés

Sikeres volt és rengetegen vettek részt a Tour de Gyömrő kerékpáros versenyen. A rossz idő ellenére kétezren álltak a rajtvonalhoz, kicsik és nagyok egyaránt. A 25 éve megrendezendő versenyen a népszerű zenész-énekes Hevesi Tamás is részt vett, akivel rögtön le is fotózkodott a nemrég lemondott városvezető Gyenes Levente.

Tour de Gyömrő

A 25. Tour de Gyömrőn közel kétezer versenyző állta rajthoz és mérettette meg magát. Természetesen az ovisoknak is volt verseny és a családi indulóknak is a profik mellett. Így 500 méteren és 80 kilométere etapon is el lehetett indulni. A 25..-ik jubileumi  Tour de Gyömrő (Ovis,Tandem,Családi,Nosztalgia) versenyen minden előnevezett és helyszíni nevező nyert, attól függetlenül, hogy hanyadik lett, hisz a Zalakarosi Aphrodite Wellness Hotel 35 000 Ft értékű utalványát kapták ajándékba a résztvevők.

A tegnap rendezett esemény jól sikerült, ahol nem utolsó sorban megjelent teljesen váratlanul a népszerű celeb, Heves Tamás zenész-énekes is. Természetesen a rajongók rögtön fotózkodni kezdtek Hevesivel és az autogramm sem maradhatott el.

Természetesen, aki nem gondolta volna a Romantika városának nemrég lemondott polgármestere Gyenes Levente is részt vett a kerékpáros versenyen, akiről kiderült a népszerű celebbel is igen jóban van és az ex-polgi kérésére jött el a focit is szerető Hevesi Tamás.

(Szerző: Csákány, fotó: Mészáros )